Skip to main content
Open Gallery

Forever Inc.

MARe/ Muzeul de Artă Recentă
30 septembrie - 30 octombrie 2021
Open Gallery

Forever Inc.

Despre lucrare

O sală de așteptare, aproape asemănătoare unui spital, un mediu sigur.
Un singur scaun: aceasta este o experiență solo.
Ai un pahar cu apă: „E apă sfințită?”, te întrebi cu neîncredere.
Luminile se sting cu o explozie, logo-ul se aprinde. Se citea „Forever Incorporated”.
Un reflector este acum asupra ta. Ești judecat? Aceasta este viața de apoi?
O voce omniprezentă se aude atât de departe, cât și de aproape, aproape șoptită: este propria voastră voce. Ești cu propriul tău Dumnezeu sau ești tu însuși Dumnezeu? Trebuie să-ți judeci propria viață, să alegi ce va fi și cel mai important dintre toate? (aici nu cred că trebuie ?). Sunteți acolo cu voi înșivă, de aproape și personal, așa cum ați fost întotdeauna, ținându-vă de mână când lucrurile devin dificile și vă felicită pentru fiecare mic câștig. Niciun motiv să vă fie frică, viața de apoi este doar voi într-o formă diferită, parte a tuturor, pentru că sunteți Totul.

Opera de artă digitală este dedicată unei experiențe aproape de moarte pe care a avut-o artista și abordărilor asupra a ceea ce se întâmplă după ce murim. Este menită să fie misterioasă într-un mod ciudat, ceva ce nu poate fi familiar, în timp ce încă este legat de existența umană; dar se presupune că este liniștitor că îți vei găsi locul în Univers într-un scenariu foarte pașnic și neașteptat.

Despre Tammy Lovin
Artist

Tammy Lovin este la bază designer industrial, cu contribuții internaționale in domeniu. În ultimii ani activitatea sa a fost axată mai mult pe cariera de artist multidisciplinar.
Are lucrari de artă digitală în format NFT, expuse în galerii din Beijing, Miami și Los Angeles și în Metaverse, toate avand la bază concepte complexe deseori bazate pe tehnologie nou aparută. Tammy integrează în lucrările ei filtre ce pot fi accesate prin Instagram, gif-uri, Digital Wearable Fashion, dar și alte aplicații ce pot fi descoperite urmărindu-i activitatea artistică.
Este des speaker la conferințe și mentor la cursuri de design, prin care vrea să îi inspire și pe altii la început de drum să își urmeze pasiunea la un nivel profesionist