Skip to main content
Augmented Heritage

Rebirthing the Universe

Palatul Oscar Maugsch
30 septembrie - 30 octombrie 2021
Augmented Heritage

Rebirthing the Universe

Despre lucrare

Ce a fost prima oară? Oul sau găina? Răspunsul corect este oul primordial, cel care reprezintă geneza unei noi lumi fantastice, care îmbină realul cu supranaturalul. Elementele din cadru plutesc, ca și cum am fi într-o zonă de gravitație zero, dar în același timp scara ireală a obiectelor ne face să credem că ne aflăm în tărâmul viselor. În timp ce explorăm, suntem martori chiar la momentul creării acestui nou Univers, unde totul pare posibil, iar legile fizicii pot fi îndoite după bunul plac. 

Despre Tammy Lovin
Artist

Tammy Lovin este la bază designer industrial, cu contribuții internaționale in domeniu. În ultimii ani activitatea sa a fost axată mai mult pe cariera de artist multidisciplinar.
Are lucrari de artă digitală în format NFT, expuse în galerii din Beijing, Miami și Los Angeles și în Metaverse, toate avand la bază concepte complexe deseori bazate pe tehnologie nou aparută. Tammy integrează în lucrările ei filtre ce pot fi accesate prin Instagram, gif-uri, Digital Wearable Fashion, dar și alte aplicații ce pot fi descoperite urmărindu-i activitatea artistică.
Este des speaker la conferințe și mentor la cursuri de design, prin care vrea să îi inspire și pe altii la început de drum să își urmeze pasiunea la un nivel profesionist