Skip to main content
Open Gallery

Lost Kraken

Biutiful by the Lake
30 septembrie - 30 octombrie 2021
Open Gallery

Lost Kraken

Despre lucrare

În anul 2020, ca rezultat al pandemiei ce a ținut oamenii în case, cercetătorii au putut vedea reapariția multor mamifere acvatice în apele ce în mod normal sunt populate de către bărci, vapoare și activități umane. 

În cazul de față, putem vedea legendarul Kraken, caracatița ce a ieșit din adâncuri pentru a lua o gură de aer proaspăt. 

Experții nu își pot explica totuși motivul apariției amfibianului în lacul Herăstrău, acesta trăind în mod normal în zona coastei norvegiene. 

Foarte posibil era în căutare de pirați dar, aceștia fiind de negăsit din pricina lockdown-ului, s-a pierdut și a ajuns aici. 

Nu putem face decât să ne bucurăm de această apariție rară și să o privim în toată splendoarea sa, surprinsă prin acest filtru de realitate augmentată.

Despre Alex Dohotaru
Artist

Artist multidisciplinar pasionat de mediile new-tech - realitate augmentata, realitate virtuala si cross reality. Cu o fire antreprenoare, Alex a infiintat impreuna cu Mih Lovin studioul de new-tech CreativeVR care are ca obiectiv gasirea unor solutii new-tech brandurilor din piata romaneasca si internationala.