Skip to main content
Augmented Heritage

Light Bridge

Arcul de Triumf
30 septembrie - 30 octombrie 2021
Augmented Heritage

Light Bridge

Despre lucrare

O viziune artistică inedită care combină în realitatea augumentată elemente istorice cu elemente purtătoare de mesaje sociale.  
O metaforă vizuală ce reinterpretează patru dintre statuile care se regăseau pe Arcul de Triumf în 1922. Statuile poartă uniformele Primului Război Mondial, declinate într-o paletă coloristică ce sugerează dinamism și optimism.
Elementele de vegetație sugerează nevoia oamenilor de cât mai mult spațiu verde, de oxigen, într-o lume suprasaturată de mașini și poluare.
Totul este completat de un inel care înconjoară unul din picioarele Arcului, iluminat succesiv în culorile drapelului național.

Despre Les Ateliers Nomad
Artist

Un studio de comunicare vizuală din București, cu o preferință pentru tehnologia de ultimă generație.
A fost fondat în 2010 de Alex Petroșanu și Matei Dersidan, doi prieteni pasionați de design și arhitectură. Cei doi au devenit o echipă de tineri creativi, care lucrează împreună în diverse tehnologii pentru clienți, de la companii comerciale la cei din domeniul cultural.
Studioul este specializat în cartografiere video, animație 3D, post-producție și CGI, scenografie de evenimente video de la concept până la implementare și oferă, de asemenea, management de proiect și consultanță în toate lucrările creative care implică toate cele de mai sus.